Qendra e Kurseve MERIDIAN

Rruga Frederik Shiroka, Tirana, Albania
00355 4 223 5391

Description:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Qender Kursesh

Per t’u ardhur ne ndihme nxenesve maturante ne perballimin e provimeve te matures shteterore,ne organizojme kurse per te gjitha lendet e saj. Mesues me pervoje do te lehtesojne stresin e nxenesve.

Ata qe deshirojne te studiojne ne universitetet amerikane apo ne universitete te tjera ku mesimi zhvillohet ne gjuhen angleze,gjejne te ne kurse te TOEFL-it si edhe te SAT-it.

Po ashtu, ata qe deshirojne te studiojne ne Turqi ,mund te ndjekin prane qendres “MERIDIAN” kurse te YOS-it.Mesimi ne kete kurs zhvillohet ne tri gjuhe:anglisht,turqisht dhe shqip(kjo ne varesi te preferencave te kursantit).

Ne qender organizohen edhe kurse per mesimin ne disa nivele te kompjuterit.
Sic e shihni bota jone eshte shume e madhe. Ejani ta zbuloni ate.

 

Web   f   Insta                                                                        Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hours:

Open 8AM-8PM

Other Information: