Black Pearl

Zogu Zi, Tirane, Albania
0694630933

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Ambienti relaksues dhe komoditeti qe te ofron bari jone eshte ajo çka kerkon gjithsecili prej nesh kur vendos qe te pije nje kafe.
Stafi jone i kualifikuar ju ofron sherbim me te mire te produkteve cilesore me te cilat ne punojme.
Ju ftojme te vini te na vizitoni nje here dhe eshte e sigurte qe do te riktheheni.

Adresa: Zogu Zi (Mbrapa Ring Center), Tirane, Albania

f   Insta                                                                        Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: