Go Taxi

Rr. "Sami Frashëri " , Nr .12 Tirana, Albania
00355 800 0100

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Taksi

GO Taxi Albania eshte shoqeria me e re e taksive ne Shqiperi dhe operon ne te gjitha

trojet Shqipetare ku qendra ndodhet ne Tirane. Profesionalizmi dhe eksperienca e shofereve

tane ofron sherbim te menjehershem, eficent dhe te sigurte per udhetaret.

Web   f   Insta                                                                        Booking

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,