Maria Bonita Strip

Bulevardi Zogu I pare, (Tek Treni) Tirane Albania
067 41 11 088

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Doni të mbyllni beqarinë tuaj në një mënyrë të paharrueshme?
Ke ditëlindje dhe po kërkon vend të përsosur për të dalë në mbrëmje ?!
Ju jeni në vendin e duhur!
Klubi i Stripit Maria Bonita ofron ballistët më të mirë në të gjithë Ballkanin.
Vajzat tona sexy do të bëjnë që ju të gëzoni festivitetin tuaj në maksimum.
Mos harroni: Çfarë ndodh në Maria Bonita, qëndron në Maria Bonita.
Ne ju ofrojmë një dhomë private për ngjarje të veçanta, një dhomë që nuk ka një aparat fotografik dhe mban 100% të privatësisë suaj. Maria Bonita ofron shërbim falas taksi për të gjithë klientët. Vetëm telefononi Euro Taxi në 08008000.
Për çdo prenotim ne ofrojmë paketa të ndryshme, prandaj mos hezitoni të festoni me ne.

Web   f   Insta                                                                        Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open: 22:00 pm - 06:00 am

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: