Piceri King Kebab

Rruga Sokrat Miho kryqezimi 50m. para viles ''L''
067 30 10 500 / 067 30 10 600

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Piceri FastFood

Piceri King Kebab Astir  Gjatë muajit të ramazanit shërbejmë vetëm pas iftarit Ora ”20.00”, Gjatë ditës marrim vetëm porosi
Produktet e King Kebab Astir  janë të shijshme, të shëndetshme, të freskëta, të kontrolluara  dhe 100% Hallall.
Sherbim delivery ne shtepi  me  Taxi ne numrin: 0673010500 dhe 0673010600

Adresa: Astir,Rruga Sokrat Miho,Tirane Albania

f   Insta                                                                        Rezervo

Share
 • 8
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  8
  Shares

Orari:

10.00 - 23.30 Sherbim taxi falas vetem ne zonen Astir

Informacion shtesë:

Kategoria: