LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR LAPRAK

Rr: Abdi Toptani, Torre Drin Nr 36,
tel: +355 4 2262429;

Përshkrimi:

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR    LAPRAK

FREKUENCAT

nëntor – mars

prill- tetor

ditë pushimi dhe festa

ora

frekuenca

ora

frekuenca

ora

frekuenca

5.30 –   6.00 Çdo 10 min 5.00 –   6.00 Çdo   8 min 5.00/5.30 – 6.00 Çdo 10 min
6.00 –   7.00 Çdo   6 min 6.00 –   7.00 Çdo   6 min 6.00 –   7.00 Çdo   8 min
7.00 –   8.30 Çdo   4 min 7.00 –   8.30 Çdo   4 min 7.00 –   8.00 Çdo   5 min
8.30 – 15.30 Çdo   6 min 8.30 – 15.30 Çdo   5 min 8.00 –   9.00 Çdo   8 min
15.30 – 16.30 Çdo   4 min 15.30 – 16.30 Çdo   4 min 9.00 – 13.00 Çdo   6 min
16.30 – 20.00 Çdo   5 min 16.30 – 17.00 Çdo   5 min 13.00 – 15.30 Çdo   8 min
20.00 – 22.00 Çdo   6 min 17.00 – 19.00 Çdo   6 min 15.30 – 19.00 Çdo   6 min
22.00 – 24.00 Çdo 10 min 19.00 – 20.00 Çdo   5 min 19.00 – 20.00 Çdo   5 min
20.00 – 22.00 Çdo   6 min 20.00 – 22.00 Çdo   6 min
22.00 – 24.00 Çdo 10 min 22.00 – 24.00 Çdo 10 min
Linja Laprake

Rr: Abdi Toptani, Torre Drin  Nr 36,

Web                                                                   Booking

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,


Go Taxi

Rr. "Sami Frashëri " , Nr .12 Tirana, Albania
00355 800 0100

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Taksi

GO Taxi Albania eshte shoqeria me e re e taksive ne Shqiperi dhe operon ne te gjitha

trojet Shqipetare ku qendra ndodhet ne Tirane. Profesionalizmi dhe eksperienca e shofereve

tane ofron sherbim te menjehershem, eficent dhe te sigurte per udhetaret.

Web   f   Insta                                                                        Booking

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,


Speed Taxi

Rruga Ibrahim Rugova, Tirana, Albania
00355 4 222 2555

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Taksi

Të vetëdijshem për përgjegjësinë e këtij shërbimi, SPEED TAXI “Five Stars”  ofron të gjitha kushtet e nevojshme për një udhëtim të sigurt, të garantuar dhe komod deri në destinacion. Automjetet e kompanisë janë të tipit SKODA Superb, prodhim i vitit 2016, dhe të pajisura me të gjitha aksesorët e nevojshem për të ofruar cilësi dhe siguri gjatë udhëtimit.

Kompania kryen kontrolle të përditshme të automjeteve në pikën e servisit për tu siguruar mbi gjendjen e automjetit përpara çdo lëvizjeje. Kompania kujdeset që drejtuesi i automjetit të jetë i pajisur me mjetin e identifikimit, uniformën, të jetë në gjendjen e duhur shëndetësore dhe i aftë për të drejtuar automjetin me përgjegjësi maksimale duke zbatuar 100 % rregullat e qarkullimit rrugor.

Nëpërmjet sistemit GPS automjeti monitorohet në kohë reale mbi lëvizjen, vendodhjen, parametrat e shpejtësisë së drejtimit të automjetit si dhe historikun e lëvizjes së tij duke shoqëruar hap pas hapi udhëtimin tuaj, kolegut apo të afërmit tuaj.

Web   f   Insta                                                                        Rezervo

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,


City Taxi

Rr. "Tish Dahia", Tirana, Albania
00355 4 244 4888

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Taksi

Kompania City Taxi është një kompani shqiptare.
Emri ynë është një mënyrë e thjeshtë për të përshkruar filozofinë tonë.Ne besojmë se një ekip i njerëzve të përkushtuar, mund të sjellë me cilësi,seriozitet dhe profesionalizëm shërbimin taxi,si asnjëherë më parë në Shqipëri .
Motoja jonë është “Kudo dhe Kurdo”, për të ofruar më të mirën.
Ne nuk ofrojmë një udhëtim të zakonshëm,ne zgjedhim mënyrën më të mirë që udhëtim juaj të jetë një kenaqësi.
Udhëtimi me CityTaxi në saj të makinave të tipit Skoda Superb/Rapid prodhime të vitit 2015, të pajisura me gjithë sistemet e nevojshme të sigurisë dhe komfortit, kthehet në një shëtitje relaksuese për pasagjerët.
Ne mund të vërtetojme cdo fjalë tonën, kemi dëshmitar secilin prej jush që ka udhëtuar të paktën njëherë me CityTaxi.

Web   f   Insta                                                                        Rezervo

 

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,