Hotel Dilo

Adresa: Rruga Dritan Hoxha,nr.7 Tirana, Albania
Tel: +355 44500877 / +355 69 976 1775

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Dilo  Hotel  përmban WiFi falas në të gjithë ambientet dhe zones qe shtrihet hoetli ,  ofron strehim në Tiranë, 15  minuta large  nga sheshit qendrorë  Skenderbeu . Klientet   mund të gëzojnë një pije në bar hotel ose në tarracë që mbikëqyr malet dhe qytetin. Parkim falas private është në dispozicion të klientëve .

Çdo dhomë në këtë hotel është i pajisur me  ajër të kondicionuar dhe përmban një TV dhe një mini-bar. Disa dhoma kanë një zonë të shtrojë ose një ballkon ku ju mund të relaksoheni. Për komoditetin tuaj, ju do të gjeni pantofla dhe tualetin falas në banjo pajisur me një dush.

Hotel Dilo drejton një tavolinë para 24 orësh në pronë dhe ofron shërbimin e përditshëm të çupave, objektet afariste, si dhe shërbimet e portierëve. Shërbim lavanderi dhe hekurosje është në dispozicion në një shtesë.

Prona është rreth 20 minuta  nga Galeria Kombëtare e Arteve dhe rreth 18  minuta  nga Kulla Sky. Aeroporti më i afërt është Tirana Airport,30  minuta me makine  nga ambienti i hotelit  Shërbimi Shuttle mund të organizohet në një shtesë.

Çiftet në veçanti si lokacioni – ata e vlerësuan atë 8.5 për një udhëtim dy personash.

Ne flasim gjuhën tuaj!

Adresa: Rruga Dritan Hoxha,nr.7 Tirana, Albania

Web   f   Insta                                                        Rezervo

Orari:

24/7

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,


Sky Tour Albania

Rr. Mine Peza, Tirana, Albania
+35569 328 0520

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi Turistike

Sky Tour Albania është një nga agjencitë e udhëtimit pioniere në Shqipëri. Ne kemi punuar me njerëz që ishin të etur të dinin më shumë për Shqipërinë dhe e kanë lënë vendin tonë që dëshiron të kthehet përsëri. Me të vërtetë kemi një fluks njerëzish që vijnë në Shqipëri nga kufijtë e ndryshëm me Malin e Zi, Maqedoninë dhe Greqinë dhe shumë grupe evropiane që hyjnë në Shqipëri nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Ne po punojmë fort për të rritur numrin e turistëve që vijnë në vendin tonë dhe për ta bërë Shqipërinë një eksperiencë të paharrueshme për ta.
Ajo që ne jemi të lumtur është fakti se interesi për vendin tonë po rritet me kalimin e kohës. Kjo na bën optimist se do të jemi për një kohë të gjatë një nga kompanitë e para në tregun shqiptar.
Ne jemi duke punuar me shumë kompani nga e gjithë bota. Unë nuk po përmend emrat e tyre, por nëse kjo është e rëndësishme për ju unë mund t’i dërgoj tek ju në e-mailin e ardhshëm.

Adresa: Rr. Mine Peza, Tirana, Albania

Web   f   Insta                                                                        Rezervo

Orari:

09:00 - 09:00

Informacion shtesë:Piceri King Kebab

Rruga Sokrat Miho kryqezimi 50m. para viles ''L''
067 30 10 500 / 067 30 10 600

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Piceri FastFood

Piceri King Kebab Astir  Gjatë muajit të ramazanit shërbejmë vetëm pas iftarit Ora ”20.00”, Gjatë ditës marrim vetëm porosi
Produktet e King Kebab Astir  janë të shijshme, të shëndetshme, të freskëta, të kontrolluara  dhe 100% Hallall.
Sherbim delivery ne shtepi  me  Taxi ne numrin: 0673010500 dhe 0673010600

Adresa: Astir,Rruga Sokrat Miho,Tirane Albania

f   Insta                                                                        Rezervo

Orari:

10.00 - 23.30 Sherbim taxi falas vetem ne zonen Astir

Informacion shtesë:

Kategoria:


LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR LAPRAK

Rr: Abdi Toptani, Torre Drin Nr 36,
tel: +355 4 2262429;

Përshkrimi:

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR    LAPRAK

FREKUENCAT

nëntor – mars

prill- tetor

ditë pushimi dhe festa

ora

frekuenca

ora

frekuenca

ora

frekuenca

5.30 –   6.00 Çdo 10 min 5.00 –   6.00 Çdo   8 min 5.00/5.30 – 6.00 Çdo 10 min
6.00 –   7.00 Çdo   6 min 6.00 –   7.00 Çdo   6 min 6.00 –   7.00 Çdo   8 min
7.00 –   8.30 Çdo   4 min 7.00 –   8.30 Çdo   4 min 7.00 –   8.00 Çdo   5 min
8.30 – 15.30 Çdo   6 min 8.30 – 15.30 Çdo   5 min 8.00 –   9.00 Çdo   8 min
15.30 – 16.30 Çdo   4 min 15.30 – 16.30 Çdo   4 min 9.00 – 13.00 Çdo   6 min
16.30 – 20.00 Çdo   5 min 16.30 – 17.00 Çdo   5 min 13.00 – 15.30 Çdo   8 min
20.00 – 22.00 Çdo   6 min 17.00 – 19.00 Çdo   6 min 15.30 – 19.00 Çdo   6 min
22.00 – 24.00 Çdo 10 min 19.00 – 20.00 Çdo   5 min 19.00 – 20.00 Çdo   5 min
20.00 – 22.00 Çdo   6 min 20.00 – 22.00 Çdo   6 min
22.00 – 24.00 Çdo 10 min 22.00 – 24.00 Çdo 10 min
Linja Laprake

Rr: Abdi Toptani, Torre Drin  Nr 36,

Web                                                                   Booking

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,


World Mind Company

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania
tel:+355 67 53 33 532

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Konsulencë Ligjore


KUSH JEMI NE

World Mind që në fillimet e veta meret vetëm me zhvillime të faqeve të internetit, APP smartphone dhe ndërtime programesh (Website & Design) me porosi ( të personalizuara) në fushat e turizmit, kujdesit shëndetësor, medias dhe argëtimit, arsimit, prodhimit, shitjes online, sipas stilit të biznesit dhe shërbimit që ofrojnë. Duke I shërbyer klientëve, ne kemi fituar mirëbesim te madh si një ofrues shërbimi.

ZHVILLIM WEB

World Mind përdor teknologjinë e programimeve si: HTML, PHP, CSS, JAVASCRIPT, AJAX, JQUERY, WORDPRESS, JOOMLA, MYSQL, SEO etj.

Responsive Website Development

» Mobile Development

» Content Management System

» Sitecore Development

» Magento Development

» Drupal Development

» WebModulite Development

» WordPress Development

» Joomla Development

 

ZHVILLIM MOBILE & DESIGN

World Mind ndërton edhe aplikacione mobile si Android dhe IOS gjithashtu edhe per web-design (Photoshop, Ilustrator, After Effects etc) si krijim Logo, Banner, Kataloge etj.

Website Design

» Ecommerce Design

» Mobile Design

» Logo Design & Branding

 

Mirëmbajtje të rrjeteve sociale

Rrjetet sociale janë kanalet e çdo biznesi dhe ato kanë nevojë të jenë sa më dinamike që ti shërbejnë biznesit. World Mind mirëmban rrjetet sociale: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter etj.

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Orari:

08:00-19:00

Informacion shtesë:Konsulence Ligjore – Avokati

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania
tel:+355 67 53 33 532

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Konsulencë Ligjore

Përfaqësimi, mbrojtja apo çdo lloj konsulence ligjore ofrohet gjithashtu edhe në gjuhën Angleze dhe Italiane .


Përfaqësimin ligjor dhe avokati.
Hartimin e dokumentacionit ligjor të të gjitha fushave të lejuara për ushtrimin e profesionit të avokatit.


Përgatitja e kërkesë padive ose kërkesave gjatë proçedimit penal, si dhe e kërkesave ankimore, rekurseve kundër vendimeve gjyqësore, atyre të organit të Prokurorisë, Arbitrazhit ose të organeve të administratës publike si dhe çdo organizmi në të cilin aderon Republika e Shqipërisë.
Përgatitja e ankesave dhe kërkesave të personave fizik ose juridik.


Përpilimi i akteve që i nënshtrohen veprimeve noteriale.


Hartimin e dokumentacionit ligjor të të gjitha fushave të lejuara për ushtrimin e profesionit të avokatit.


Përpilimi i akteve që i nënshtrohen veprimeve noteriale.
Prania si mbrojtës në kohën e shoqërimit, ndalimit, arrestimit, gjatë proçesit të hetimit, shqyrtimit gjyqësor të personave në çështjet penale.


Përfaqësimi i personave fizik ose juridik në çështjet civile dhe administrative, në Gjykatë, në Arbitrazh dhe në organe të tjera të administratës publike.


Veprime të tjera ndihmëse juridike që parashikohen në ligj.
Ezaurimin e proçedurës ligjore për heqjen e Dekretit të Dëbimit (Ekspulsit) nga sistemi Shengen.

Ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje penale, çështje pronash, çështje borxhe, çështje ndarje familjesh, çështje dhunë në familje dhe shkelje të ligjit të sigurimeve sociale apo të trafikut rrugor.

– Ceshtje Civile dhe Ceshtje Penale
– Ceshtje Kontratash, pronash te paluajteshme, punësim, familjare, etj
– Ceshtje Tregtare, per Biznese, Firma Private në konflikte gjyqësore,
– Konsulence per shoqeri tregtare te huaja qe ushtrojne aktivitet ne Shqiperi (QKB, QKL Licenca, Leje pune,leje qendrimi) .

– Mbrojtje per persona në procedurën penale

Per çdo informacion mos hezitoni te na kontaktoni ne numrat e meposhtem ose permes email.

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania

Rezervo

Orari:

08"-19:00

Informacion shtesë:Bar Restorant Piceri, Kripe & Piper Astir

Rruga "Loni Ligori" Astir, Tiranë, Albania
067 591 9463

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar, Restorant, Piceri

Është puna jonë ajo që çdo ditë na jep kënaqesinë që klientat tanë të trajtohen si të ftuar.
Në fund të ditës ajo që bëjmë mirë, është se njerëzve tanë u ofrojmë kënaqësi, shërbim dhe cilësi .
Përvoja me klient të ndryshëm është fokusi i vetëm që na shtyn drejt perfektes.
Kripë & Piper Astir të ofron ndjesinë që ju bën të ndiheni sikur nuk jeni i sigurt nëse keni dalë ose keni ardhur në shtëpi.
Ne gjithmonë krijojmë gjëra të reja edhe pse është vështirë të jesh kreativ kur hap një restorant.
Për ne, kreativiteti në hapjen e një restoranti të ri eshte duke filluar me një menu të re.

Adresa: Rruga “Loni Ligori” Astir, Tiranë, Albania

f   Insta                                                                 Rezervo

Orari:

08:00 - 00:00

Informacion shtesë:Bujtina Mera

Rruga e Petreles, Tiranë, Albania
0695540791

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar, Restorant

Është puna jonë ajo qe çdo ditë na jep kënaqësinë që klientat tanë të trajtohen si te ftuar. Në fund të ditës ajo që bëjme mirë, është se njerëzve tanë u ofrojmë kënaqësi, shërbim dhe cilësi. Përvoja me klient të ndryshëm është fokusi i vetëm që na shtyn drejt perfektes. Bujtina Mera të ofron ndjesinë që ju bën të ndiheni sikur nuk jeni i sigurt nëse keni dalë ose keni ardhur në shtëpi. Ne gjithmonë krijojmë gjëra të reja edhe pse është vështirë të jemi kreativ kur hap një restorant. Për ne, kreativiteti në hapjen e një restoranti të ri është duke filluar me një menu të re.

Adresa: Rruga e Petreles, Tiranë, Albania

f   Insta                                                                 Rezervo

 

Orari:

08:00 - 23:00

Informacion shtesë:

Kategoria:


Cirku i Tiranës Albania

Circus of Tirana Albania

Përshkrimi:

Cirku i Tiranës u krijua në 1952 nga artistet e njohur shqiptarë: Telat Agolli, Bajram Kurti, Xhuzepina Prendi (Shkurti), Bardhyl Jareci, dhe Abdyl Karakashi. Tenta e tij gjigande ende ndodhet pranë Bulevardit Zogu I, afër qerndrës së Tiranës. Cirku ka patur vitet e tij më të sukseshme gjatë regjimit komunist, dhe ka patur vështirësi në 1990-2010 kur personeli u reduktua.

Programi i Kombeve të Bashkuara financoi disa aktivitete të cirkut në 2010 dhe Cirku i Tiranës ka shtuar aktivitetet dhe performancat. Cirku i Tiranës është nën administrimin e Ministrisë së Turizmit, Kulturës Rinisë dhe Sporteve. Cirku është i njohur si vendi që punësonte atletet më të famshëm shqiptar si punonjës të tij. Sot jep performance cdo jave, të dielave, dhe është ende popullor pavarësisht vështirësive ekonomike me te cilat perballet.

Informacion shtesë:Përshkrimi:

Tirana ka veshur dekorin e saj kuq e zi për festat kombëtare të nëntorit. Në 106-vjetorin e Pavarësisë, Këtë fund Nëntori jo vetëm dekori i Bashkisë Tiranë, por i gjithë qyteti po merr pjesë me simbolet kuqezi!

Kreu i Bashkisë i bën thirrje dhe çdo shqiptari që jeton në emigracion apo në trevat e tjera shqiptare që festat kombëtare t’i kalojnë në Tiranë ku kryeqyteti do të dominohet nga aktivitete të shumta për festat kombëtare të nëntorit.

“Tirana Kuq e Zi për 28-29 Nëntor! Nëse jeton jashtë Kryeqytetit, merr flamurin tënd dhe familjen e na u bashko për një fundjavë të gjatë pushimi e festash të paharrueshme në Tiranë”,

Vetëm imagjinoni se si do të ngjajë Shqipëria në ditën e Flamurit, nëse secili prej nesh vendos nga një flamur në dritaret apo ballkonet e banesave të tyre.

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: