Muzikë & nightlife

Rruga "Loni Ligori" Astir, Tiranë, Albania
Hours: Open today 08:00 - 00:00
067 591 9463
music-and-nightlife

Kanalet tona:     Kategoria: Bar, Restorant, Piceri Është puna jonë ajo që çdo ditëRead More

Share
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares
Rruga liria, Kamëz, Tiranë, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
0682068206 / 0686284004
music-and-nightlife

Kanalet tona:     Kategoria: Bar, Restorant Tek Bar Restorant Lura, ceremonia e dasmës ështëRead More

Share
 • 11
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  11
  Shares
Rr Mikel Maruli, 1000 Tirana, Albania
+355 699840293
music-and-nightlife

Kanalet tona:     Kategoria: Bar Aroma e kafes eshte ajo qe te gjith duamRead More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
Xhanfize Keko, Tirana, Albania 19/3
068 20 46 664
music-and-nightlife

Kanalet tona:     Kategoria: Longue Bar Një ndërthurje midis ekstravagancës dhe lluksit do taRead More

Share
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares
Rruga Don, Bosko, Tirane, Albania
+355697577775
music-and-nightlife

Kanalet tona:     Kategoria: Longue Bar Një ndërthurje midis ekstravagancës dhe lluksit do taRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Diber
music-and-nightlife

Kanalet tona:     Kategoria: Bar-e & Pub-e Stafi jone i kualifikuar dhe arredimi iRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Diber
music-and-nightlife

Kanalet tona:     Kategoria: Bar Charl’s Bistro eshte nje nder pubet me te vjetraRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Konsulenca & Ligjore
Konsulenca & Ligjore