Offers & Events

Cirku i Tiranës Albania
Circus of Tirana Albania

Cirku i Tiranës u krijua në 1952 nga artistet e njohur shqiptarë: Telat Agolli, Bajram Kurti,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Tirana Kuq e Zi për 28-29 Nëntor,Pavarsia e Shqipërisë
Tirane, Albania

Tirana ka veshur dekorin e saj kuq e zi për festat kombëtare të nëntorit. NëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
URIME FESTA E 28 NËNTORIT
Cyrih

Dita e shpalljes së pavarësisë 28 Nëntori, është një ndër ditët më të ndritshme dheRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Parku i Liqenit Artificial
Tirane Albania

Parku i Liqenit Artificial, i quajtur dikur Stanet e Gogëve, pasi ishin stane bagëtish të mbajturaRead More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
Read More
Muzeu i Armëve
Rruga Gjin Bue Shpata

Muzeu i Armëve ndodhet në ambientet e Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes dhe u ngritRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More