Guida e qytetit

Dajti Ekspres
Stacioni i Poshtëm i Teleferikut, Linzë, Dajt, Tiranë, Albania

Kanalet tona:     Kategoria: Guide Mirë se vini në Dajti Ekspres! Një vend iRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Kalaja e Tiranës
Kalaja e Tiranës, Tirana, Albania

Kanalet tona:     Kategoria: Guide   Kalaja e Tiranës është një pedonale e reRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Shpella e Pëllumbasit
Shpella e Pëllumbasit, Tirana, Albania

Nëse keni nevojë të shihni më shumë nga Parku Kombëtar i Malit të Dajtit qëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Ura e Tabakëve
Ura e Tabakëve, Tirana, Albania

Ky urë e vogël është nga vitet 1700 dhe është një fragment interesant i historisëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Rruga Murat Toptani
Shëtitorja Murat Toptani, Tirana, Albania

Një rrugë e në qendër të Tiranës, Rruga Murat Toptani është një shëtitore e bukurRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Parku Kombëtar i Malit të Dajtit
Dajti Mountain National Park, Dajt, Tirana, Albania

Në Evropë është e pazakontë të gjesh një park kombëtar në pragun e një kryeqyteti,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Sheshi Skënderbej
Skanderbeg Square, Tirana, Albania

Këtu janë mbledhur monumente të kryeministrisë të Tiranës, duke përfshirë Kulla e Sahatit, Xhamia eRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Dajti Ekspres
Dajti Ekspres, Tirana, Albania

Kjo makinë kabllore është një nisje dite e mrekullueshme familjare dhe një hyrje e mrekullueshmeRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Cirku i Tiranës Albania
Circus of Tirana Albania

Cirku i Tiranës u krijua në 1952 nga artistet e njohur shqiptarë: Telat Agolli, Bajram Kurti,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Piramida
Bulevardi "Bajram Curri", Tirane, Albania

U përurua në 14 tetor 1988 si muzeu i diktatorit Enver Hoxha. Struktura në formëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More