ALB-ERALDO sh.p.k

RR "7 MARSI " Pran mbikalimit "MEGA OUTLET" Tirane ALBANIA
0692092566, 0696066091

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrika

ALB-ERALDO SHPK , OPERON PREJ ME shume se 10 vjetesh ne tregun e perpunimit , tregetimit dhe montimin e lendes se drurit.

E gjithe lenda e pare importohet nga AUSTRIA, SUEDIA, SLLOVENIA, GREQIA , AFRIKA DHE BOSNJA

Te gjitha llojet e produkteve te drurit si traret lamelare, binaret suedez, dururet e profilit , , boje ,dhe akesore i gjeni tek ne dhe te gjitha te certifikuara.

Tek ne ju gjeni lenden e duhur dhe brigaden e duhur per te ndertuar nje verande , nje cati te padukshme , ose te dukshme , nje shtepi druri dhe lokal druri , etj

ALB-ERALDO ka dy filalet e veta qe operon ne Tirane.

Adersa:RR “7 MARSI ” Prane mbikalimit “MEGA OUTLET” Tirane ALBANIA

Web   f   Insta                                                                        Rezervo

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

Orari:

07:00 - 17:00

Informacion shtesë: