Alex Travel Agency

Adress:Square Avni Rustemi,Pazari ri
+35569 357 4929

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi Turistike

Alex Travel Agency:  Qender e formimit profesional ,e licensuar nga :
Ministria e Financave dhe Ekonomise Drejtoria e Politikave te Punesimit dhe Aftesimit Profesional

Jeni ne kohe per te marre njohuri ne fushen e bukur te turizmit.
Nje sektor qe te jep mundesi pa fund punesimi. Travel Agent Training center.
Prane qendres sone po trajnohen me profesionalizem agjentet me te mire.

Sigurojme vertetesine e asaj c’ka ofrojme me imazhe reale te paketave dhe cmimeve konkuruese.
Sherbimet, Bileta avioni, Bileta trageti, Bileta autobusi, Paketa turistike, Siguracione shendeti ne udhetim, Siguracione makine, makina me qera etj..

Email: travelagenttrainingcenter@gmail.com
Adresa:Sheshi Avni Rustemi,Pazari ri

Web f                                                                       Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

08:00- 20:00

Informacion shtesë:

Kategoria: