Artisti Don Bosko

Rruga Don, Bosko, Tirane, Albania
+355697577775

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Longue Bar

Një ndërthurje midis ekstravagancës dhe lluksit do ta përshkruja me disa nga këto fjalë “Artisti Lounge”.
Prezenca e zonjushave në ambjentin e mbushur plot me shisha dhe ohita ngjyra ngjyra e zbukurojnë atë njësoj si një kopësht me lule shumë. Djemtë qëndrojnë pas me orë të tëra.
Per te mos folur gjithshtu për ditët me forma të veçanta party të cmendura dhe vallet që nuk mungojnë. Balerina zjarri në performancë ndezin natën edhe më shumë duke ndjekur edhe dëshirat e atyre që janë prezent.

Adresa: Rruga Don, Bosko, Tirane, Albania

f   Insta                                                                         Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: