Bar Restorant Lura

Rruga liria, Kamëz, Tiranë, Albania
0682068206 / 0686284004

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar, Restorant

Tek Bar Restorant Lura, ceremonia e dasmës është një event i vecante në jetën e gjithkujt. Për këtë ne i kemi kushtuar një vëmendje të veçantë ambjentit të salles të dasmes, ngjyrave të përdorura si dhe dekorimit të tyre në formen më perfekte. Na e besoni këtë ditë dhe ne ju premtojmë se do ta bëjmë atë vërtet speciale !!!
Servojmë ushqime tradicionale shqipëtare të pregatitura nga produkte të freskëta dhe të cilësisë së lartë. Menyja jonë përmban një shumllojshmëri si dhe nga kuzhina iternacionale.
Një rëndesi e vecantë i përkushtohet përgatitjes dhe zbukurimit të pjatave kështu që jo vetëm dekorimi i restorantit por edhe ushqimi jonë paraqet një vepër artistike në vete.
Tashmë Bar Restorant Lura është pikerisht vendi ku eventet e gezimeve tuaja familjare do mbeten gjate ne memorjen tuaj. Tek ne çdo gjë flet për një mikpritje dhe shërbim të ngrohtë, duke justifikuar punën e një stafi vërtet miqësor. Bar Restorant Lura është vendi i realizimit të të gjitha llojeve të eventeve.

Adresa: Rruga liria, Kamëz, Tiranë, Albania

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Share
 • 11
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  11
  Shares

Orari:

00:00 - 00:00

Informacion shtesë: