Bar Restorant Piceri, Kripe & Piper Astir

Rruga "Loni Ligori" Astir, Tiranë, Albania
067 591 9463

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar, Restorant, Piceri

Është puna jonë ajo që çdo ditë na jep kënaqesinë që klientat tanë të trajtohen si të ftuar.
Në fund të ditës ajo që bëjmë mirë, është se njerëzve tanë u ofrojmë kënaqësi, shërbim dhe cilësi .
Përvoja me klient të ndryshëm është fokusi i vetëm që na shtyn drejt perfektes.
Kripë & Piper Astir të ofron ndjesinë që ju bën të ndiheni sikur nuk jeni i sigurt nëse keni dalë ose keni ardhur në shtëpi.
Ne gjithmonë krijojmë gjëra të reja edhe pse është vështirë të jesh kreativ kur hap një restorant.
Për ne, kreativiteti në hapjen e një restoranti të ri eshte duke filluar me një menu të re.

Adresa: Rruga “Loni Ligori” Astir, Tiranë, Albania

f   Insta                                                                 Rezervo

Share
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares

Orari:

08:00 - 00:00

Informacion shtesë: