Barber Shop Xhevi

Tirane, Kashar, Lagje 'Astir', rruga 'Aleksandri i Madh' pallati 'Fildish'
069 75 09 444

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan Berber

Në një sallon ku jan berber profisioniste , Shërbimet që ofrojmë:

Një prerje precize që përfshin:
-Boje 
-Prerje
-Krehje
-Stilime  
larje me shampon gjallëruese
,
stil profesional, peshqir të nxehtë, dhe një fund për rroje, trajtime te tjera per fytyren:

-Sherbime Estetike
-Masazhe Maske  Fytyre, etj.. 11 Vjet eksperience ,na ka bërë ti njohim mirë të gjitha trajnimet.
Adresa: Tirane, Kashar, Lagje ‘Astir’, rruga ‘Aleksandri i Madh’ pallati ‘Fildish’

Insta                                                                        Rezervo

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares

Informacion shtesë: