Bel Cafe

Rruga Arkitekt Kasemi, Brryli, Tirana, Albania

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Kafeja është e domosdoshme për secilin prej nesh, por cilësia është ajo që e bën shijen e saj të veçantë.
Në kafenenë tonë ju do të shijoni kafenë që keni dashur gjithmonë. Ambientet tona komode dhe bashkëkohore ju mundësojnë të pini një kafe, një pije freskuese ose një koktej në relaksim të plotë. Stafi ynë ju gjendet pranë për gjithçka ju keni nevojë me përkushtimin maksimal.
Ju ftojmë të vini të shijoni gjithçka që ne ofrojmë!

Adresa: Rruga Arkitekt Kasemi, Brryli, Tirana, Albania

f   Insta

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

06:30 - 23:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: