City Taxi

Rr. "Tish Dahia", Tirana, Albania
00355 4 244 4888

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Taksi

Kompania City Taxi është një kompani shqiptare.
Emri ynë është një mënyrë e thjeshtë për të përshkruar filozofinë tonë.Ne besojmë se një ekip i njerëzve të përkushtuar, mund të sjellë me cilësi,seriozitet dhe profesionalizëm shërbimin taxi,si asnjëherë më parë në Shqipëri .
Motoja jonë është “Kudo dhe Kurdo”, për të ofruar më të mirën.
Ne nuk ofrojmë një udhëtim të zakonshëm,ne zgjedhim mënyrën më të mirë që udhëtim juaj të jetë një kenaqësi.
Udhëtimi me CityTaxi në saj të makinave të tipit Skoda Superb/Rapid prodhime të vitit 2015, të pajisura me gjithë sistemet e nevojshme të sigurisë dhe komfortit, kthehet në një shëtitje relaksuese për pasagjerët.
Ne mund të vërtetojme cdo fjalë tonën, kemi dëshmitar secilin prej jush që ka udhëtuar të paktën njëherë me CityTaxi.
Adresa: Rruga Tish Daia, Tirana, Albania

Web   f                                                               Rezervo

 

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,