Cotex Textile SHPK

Rruga ura e Limufit, lagja Gjokaj, Kashar
00355 69 28 50 291

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrika

Kompania Tekstile Ndërkombëtare Turke me 3 degë në Shqipëri “Tiranë, Gjirokastër, Fier” ushtron aktivitetin në fushën e rrobaqepsisë për brende të ndryshme Gjermane, Angleze, Amerikane. Cotex Textile është gjithmonë në gjetje dhe në kërkim te një stafi të kualifikuar si dhe personave që dëshirojnë të përfitojnë profesion të ri. Ofrojmë kushte të mira pune. Abmient të rehatshëm dhe paga konkuruese në treg.

Adresa: Rruga ura e Limufit, lagja Gjokaj, Kashar

f Insta                                                                        Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: