Dajti Ekspres

Stacioni i Poshtëm i Teleferikut, Linzë, Dajt, Tiranë, Albania
+355 67 208 4471

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Guide

Mirë se vini në Dajti Ekspres! Një vend i rrethuar nga natyra, me një park aventurash, një fushë mini-golfi, me një restorant të mrekullueshëm, një hotel dhe shumë gjëra të tjera!

Kompleksi ynë është i arritshëm përmes teleferikut Dajti Ekspres dhe ndodhet në Parkun Kombëtar të Malit të Dajtit, 1100m mbi nivelin e detit.

Teleferiku Dajti Ekspres është teleferiku më i gjatë në Ballkan dhe ishte pjesë e një plani historik për të lidhur qytetin e Tiranës me një vend të bukurisë natyrore, sic është mali i Dajtit. Në vitin 2002, biznesmeni vendas, z. Muhamet Malo, bëri investimin ambicioz për të sjellë në jetë këtë plan.

Stacioni i Poshtëm i teleferikut ndodhet në një distancë të shkurtër nga qyteti. Teleferiku është i gjatë 5 kilometra dhe në 15 minuta udhëtim ju mbërrini në kompleks.

Kompleksi ynë përbëhet nga:

· Teleferiku Dajti Ekspres

· Hoteli Dajti Tower Belvedere

· Restoranti Ballkoni i Dajtit

· Parku i Aventurave

· Fusha e Minigolfit

Adresa: Stacioni i Poshtëm i Teleferikut, Linzë, Dajt, Tiranë, Albania

Web   f   Insta                                                        Rezervo

 

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

00:00 - 00:00

Informacion shtesë: