Dajti Ekspres

Dajti Ekspres, Tirana, Albania

Përshkrimi:

Kjo makinë kabllore është një nisje dite e mrekullueshme familjare dhe një hyrje e mrekullueshme në qytet, duke ju çuar në gondolë në malin dramatik në skajin lindor të Tiranës. Makina kabllore përshinë një kilometër, duke e bërë atë më të gjatin në Ballkan, dhe rritet më shumë se 800 metra deri në mal. Udhëtimi do të zgjasë rreth 15 minuta dhe në krye ka një kompleks turizmi me restorante dhe hotele. Sigurisht pamja mbi qytet do të jetë e paharrueshme, por ka edhe aktivitete gjatë gjithë vitit në tryezë, duke përfshirë trekking dhe hipur mbi kalë në verë, dhe ski në dimër.

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: