Drino Hotel

Rruga Mustafa Lleshi, afer deges se thesarit
069 27 51 879, 042232615

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Drino Hotel në zemër të Tiranës ofron strehim të rehatshëm dhe çmime të arsyeshme duke përfshirë mëngjesin në hotel. Hotel Drino është 50 metra nga Kryeministria, 50 metra nga Parlamenti, 70 metra nga sheshi Skënderbej. Për më shumë klikoni në butonin për të parë faqen facebook!

Adress: Rruga Mustafa Lleshi, afer deges se thesarit.

f                                                        Booking

Share
 • 7
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  7
  Shares

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,