Fabrika e Miellit ATLAS

Rruga Nacionale Tirane - Durres Km 6 (Yrshek) Tirane
048 301 147

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrika

Çka është: miell i bardhë i bluar nga gruri i përzgjedhur, me nivelin e proteinës nga 9 deri 11 përqind i prodhuar me kujdes të veçanët në mënyrë që të ekstraktohet një pjesë e caktuar nga kokra e grurit.

Kur të përdoret: i njohur si miell i bardhë, ky lloj mielli mund të përdoret për të gjitha nevojat e gatimit. Në veçanti, është ideal për ëmbëlsira, pallaqinka, kifle, pite, flija, krofne e deri te bukë të shpejta. Krejt çka duhet të bëni është ta përdorni dhe ai e bën punën për juve.

 

f                                                                  Booking

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open 9AM-5PM

Informacion shtesë: