Fabrika e Polisterolit Izoterm

info@izoterm.al

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrika

Eshte nje nga fabrikat me cilesore ne Shqiperi ku produkti kryesor eshte polesteroli , ajo prdhohet me dimisone dhe me forma te ndryshme , per izolime , fasada dekorime e shume lloje te dnryshme

 

Adresa: Fabrika 1′ e Polisterolit Izoterm, Tiranë – Durrës km4, Zyrat Qëndrore (Head office)

Web                                                               Booking

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria: