Fabrika e Vajit te Ullirit Xhezo & Besnik Lami

Peze Helmes, Tirane Albania, Albania
00355 68 408 7680

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrika

Fabrika e Vajit te Ullirit Xhezo & Besnik Lami , prodhon nje vaj cilesore 100% te ullirit teknologjia e saj qe ka standartet me te mira europiane e ben te tille presimin e frutit te ullirite qe te dale nje vaj i mire , mjafton te lexoni ne etiketat dhe te provoni vajin e fabrikes tone dhe do shihni me te vertet cilesi.

Ne fabriken tone prodhohet vetem vaj extra i virgjer.

 

Adresa: Peze Helmes, Tirana, Albania 1027

 

 

f                                                          Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open 7AM-10PM

Informacion shtesë:

Kategoria: