Freddy’s Hotel

Rruga Bardhok Biba, 75, Tiranë
069 23 17 931

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Vetëm 2 minuta më këmbë nga qendra e qytetit, Hotel Freddy ofron rehati dhe mikpritje të shqiptarëve. Qëllimi ynë kryesor është që të gjithë këtu të ndjehen të veçantë duke trajtuar çdo mysafir këtu në një mënyrë të veçantë. Ka 16 dhoma të ndryshme, secili i dizajnuar për të përmbushur nevojat specifike të mysafirëve tanë dhe do ta bëjë Hotelin Freddy si shtëpinë tuaj për aq kohë sa vendosni të qëndroni.
Adress: Rruga Bardhok Biba, 75, Tiranë

Web   f Insta                                                        Booking

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,