Join Dent

Adresa:Rruga Bedri Karapici Kompleksi Golden Park ,Tirane
+355694700494

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Klinike Dentare

Nje pershkrim rreth biznesit Join Dent:

Prej disa vitesh sjell me profezionalizem dhe cilesi te larte sherbimet dentare per te arritur qetesine dhe estetiken ne dhembet tuaj.

Kush nuk dëshiron një buzëqeshje të bukur?

Paraqitja e dhëmbëve dhe buzëqeshja, janë thelbësore qe te ndihemi mire. Te gjithë jemi gati per pak ndihme nga dentisti për të marrë atë buzëqeshje të përsosur.

Nje nga alternativat qe na ofrohet sot eshte invizalain ( eshte I levizshem, transparent dhe I padukshem

Prioritet në sherbime është jo vetëm kënaqësia e pacientit por edhe siguria e tij.

Për këtë kalohen në një proces sterilizimi të gjitha paisjet dentare duke filluar që nga poltroni dhe cdo mjet dentar që ka kontakt me pacientin. Klinika kalon në një proces sterilizimi gjeneral në periudhat 6 mujore.

Kjo siguron asgjesimin e cdo mikroorganizmi të dëmshem. Siguria e pacientit është e sigurtë në klinikat tona. Lëndët e para ne klinikat tona janë pjesë e standartit të sherbimit tonë. Jo vetem estetika por edhe cilësia, janë të rëndësishme për një punë të standarteve të larta.

Sherbimet qe ofrojme:

 • Egzaminim i plote diagnostikues ,
 • Stomatologji estetike pedodonti
 • Kirurgji orale

Heqja e dhëmbëve, rrënjëve të mbetura, dhëmballëve të pjekurisë, dhëmbëve të konsumuar, heqja e dhëmbëve për te mundësuar drejtimin me aparate, vendosjen e protezave etj, është një nga ndërhyrjet më rutinë  protetike

 • Stomatologji konsrvative  dhe edodonti

Mbushje e thjeshte dhe me heqje nervi.  Metoda më e re dhe bashkëkohore për dizenjimin e dhëmbëve.

 • Ortodonci , implantologji

Metoda e mbjelljes se dhembeve.

Çdo pacient mund te na kontaktoje përmes kontakteve telefonike, faqes së internetit, instagramit, facebook, etj.

Adresa:Rruga Bedri Karapici Kompleksi Golden Park ,Tirane

f   Insta                                                                        Rezervo

 

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Orari:

09:20 dhe Shtune 09:14

Informacion shtesë: