Klinika Dentare “Kissdent”

Rr. "Dervish Hima" Ambasador 3, Kati i 3, Ap, 19., Tiranë, Albania
00355 69 206 2408

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Klinike Dentare

Klinika Dentare “Kissdent”

Jemi te sigurt se me bashkepunimin tone te perbashket, buzeqeshja Juaj do te jete natyrale dhe e bukur.

Ne ofrojme sherbim komplet profesional ne cdo fushe te stomatologjise dhe higjenes dentare.

Fale organizimit shume te mire te punes tone, ne veprojme jo vetem tek pacienti por edhe me model studimi, qe do te thote se te pacientet qe do te vendosin dhembe (pra kur mungojne dy ose me shume dhembe, varet ne varesi te diagnozes dhe llojit te punimit) ne i marrim pacientit nje mase ne gojen e tij, ne menyre te tille qe te mund ta studiojme dhe te jemi shume me te sakte dhe te qarte se cfare pune do t’i kryhet pacientit.

Pasi kemi nxjerre konkluzion, pra e kemi studiuar modelin e mases qe kemi marre, ne sqarojme edhe pacientin.

P.sh. …..ne gojen Tuaj mund te kryhen disa lloje punimesh.

Per cdo lloj punimi ne gojen Tuaj, ne ju sqarojme ne detaj, si per anen funksionale, estetike, morfologjike gjithashtu dhe koston.

Pra, duke ju sqaruar per te gjitha llojet e puneve qe behen ne gojen Tuaj (kjo eshte specifike, sic eshte edhe diagnoza), atehere jeni Ju ata qe vendosni se cfare lloj punimi do te zgjidhni. Dhe ne baze te zgjedhjes Tuaj ne procedojme per te dhene maksimumin e atij punimi, qe vete Ju e keni zgjedhur. Sigurisht, ne ju japim dhe sygjerimin tone, por ne fund jeni Ju qe vendosni.

Adresa: Dervish Hima, rezidenca Ambasdor 3, ish Tv Klani, Tirana, Albania

 

Web   f                                                                           Booking

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: