Klinika Mjekesore “Glob”

Rr. "Dritan Hoxha", Tiranë, Albania
00355 4 241 4646

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Klinika Mjekesore

Tani ne kliniken tone do te gjeni sherbimin e Gjenetikes dhe analiza te ADN-se. Me disa analiza specifike Mjeke Shkencetare Gjenetiste Amisa Mukaj MSc, jep zgjidhje per anomalite e mundshme prenatale

Mjekja me pervoje Obsteder Gjinekologe Dr.Hysnie Aliko, ne bashkepunim me kliniken GENESIS ne Rome sjell pervojen dhepraktikat me bashkekohore te trajtimit te infertilitetit ne cifte.

Klinika jone eshte perzgjedhur nga Ambasada Amerikane ne Tirane per te kryer kontrollin shendetsor dhe egzaminimet rutine per aplikantet emigrante ne USA.

 

Adress: Rruga Dritan Hoxha, Pallatet Hawai, Kulla II, Laprake, Tirane

Web   f                                                                      Rezervo

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Orari:

Open 8:30AM-5PM

Informacion shtesë: