Klinika Mjekesore Nuova

Rr.Dibres, Kompleksi "Tower Bridge" - prane Komisariatit Nr.4, Tiranë 1005, Albania
00355 69 209 5794

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Klinika Mjekesore

Klinika Mjekesore Nuova eshte nje klinike multidisiplinare e themeluar si rezultat i nje bashkepunimi italo-shqiptar, ne vitin 2015. Klinika ofron sherbime te shumta diagnostike permes mjekeve te kualifikuar dhe aparaturave moderne.

 

f   Insta                                                                        Booking

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open 8AM-9PM

Informacion shtesë: