Larisa Travel and Tours

Rr. Hoxha Tahsim, ne krah te BKT Tirana, Albania
069 63 82 605, 042 24 1212

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi Turistike

Çfarë mund të bëjmë?
Shërbimet tona përfshijnë çdo gjë që lidhet me turizmin, si:
Rezervimet Ndërkombëtare të Linjave Ajrore dhe Ticketing
Rezervimi i hotelit në mbarë botën ku gjatë gjithë vitit ofrojme paketa me guide , si dhe paketa individuale.
Paketa turistike
Paketa turistike individuale
Paketa turistike All Inclusiv
Rezervim Hoteli
Bileta Avioni
Bileta Trageti
Bileta Autobusi
Makina me qera
Siguracion per shendetin.
MAKE YOUR TRAVEL!

Adresa: Rruga Hoxha Tahsim, ne krah te BKT, Tirana, Albania

f   Insta                                                                        Rezervo

Share
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares

Orari:

Cdo dite -> 9:00 AM - 9:00 PM

Informacion shtesë: