Lunxhëria

Rruga Kongresi i Manastirit, Pallati 490/20, Apartamenti 6, Tirana, Albania
0697637066/0693590672

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrika

Trahana Lunxhëria është punishtja e prodhimit të trahanasë artizanale Lunxhëria.Produktet e tjera që përpunohen aty janë:mielli i orizit,sheqeri pluhur dhe niseshteja.Risi në punishte është prodhimi dhe tregëtimi i rosnicave artizanale.Biznesi i prodhimit të trahanasë i ka fillesat e tij rreth viteve 1995-1996.Suksesi i jetgjatësisë në treg është cilësia e garantuar në vazhdueshmëri.

Adresa: Rruga Kongresi i Manastirit, Pallati 490/20, Apartamenti 6, Tirana, Albania

Web   f                                                                        Rezervo

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

Orari:

07:00 - 16:00

Informacion shtesë: