Mish i freskët “Dibra”

Rruga Muhamet Gjollesha, Tiranë, Albania
+355682002844

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

Mish i fresket Dibra. Mish i cilesis se pare,viqa te zgjedhur me kujdes te qertifikur dhe te kontrolluar sipas standarteve ligjore europiane dhe ato shqiptare. 20 vite eksperienc pune me pasion na ka bere te jemi kaq te besueshem tek klientet sepse e dine mire qe produkti yne eshte 100% natyral sepse prejardhja e viçave, qingjave, kecave kane nje prejardhje nga malet dhe bjeshket e maleve te Dibres, ndarje anatomike, tek ne do te gjeni gjdo artikull mishi. Biftek, Rosto, Berxoll Mish i Gire Mish Qingji, Mish Keci. Ne ju sigurojme cilesi, pasterti dhe sherbim ndaj klientit.

Adresa: Rruga Muhamet Gjollesha, Tiranë, Albania

f                                                                        Rezervo

Share
 • 481
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  481
  Shares

Orari:

08:00-21:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: