Osumi Kanion

Ismail Qemali, Tirana, Albania
+355  69 208 0131

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi Turistike

Osumi Kanion një agjensi turistike me shërbim 360 gradë, ofron shërbimin e transportit turistik me fokusin kryesor vendet më atraktive brenda dhe jashtë vendit që vizitorët (Turistët) preferojnë.

Gjithashtu ofrojnë edhe disponibilitetin e transfertave nga hoteli në vendet ku deshirojnë Turistët.
Autobusët që disponon agjensia jonë shquhen për cilesinë, komoditetin, rehatinë me standarte bashkëkohore si në vendet e Bashkimit Europian të cilat i zotëron Agjensia Osumi Kanion.

Eshtë një shërbim që ofrohet në të gjithë territorin brenda Shqiperisë, por edhe në të gjithë vendet e komunitetit europian.
Përvec se këtyre që përmendëm më sipër me vetë fjalën 360 gradë, duke qenë se mbajmë mjetet e mira të transportit ne ofrojmë edhe makina me qera të llojit furgona, minibusa dhe vetura.
Agjensia meret edhe me spedicione për transport mallrash.
Si dhe me rezervime biletash (avion, traget, guida turistike).
Për më tepër keni kanalet tona të komunikimit dhe jemi afër jush.
Na kontaktoni!

Adresa: Ismail Qemali, Tirana, Albania

f                                                       Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

00:00 - 00:00

Informacion shtesë: