QENDRA E ARDHMJA JONE

Rruga Xhanfize Keko, ish Profarma, prane Conad, Tiranë, Albania
069 478 8980

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Qender Kursesh

Te arrish synimet eshte qellimi kryesor i cdo individi.Ne jemi ketu per t’ju ndihmuar pikerisht per te arritur synimet . Studiojme nje gjuhe te huaj per komunikim,per mbrojtjen e provimeve nderkombetare ,per studime jashte Shqiperise ,Summer course ,bashkim familje etj.
Te mesuarit nuk ka moshe ,mjaft te keni deshire e te studioni fort ,te keni vullnet .
Mos nguroni te beheni pjese e jona ,mbi 20.000 studente na kane besuar qe nga viti 2005
Jepini vetes nje mundesi
GJUHE E HUAJ -STUDIME ONLINE MBA – STUDIM JASHTE SHQIPERISE-APLIKIM-IELTS-TOEFL-APTIS-CAE -FCE-DAF-DELF-CELI
KURSE GJUHESH
ANGLISHT -ITALISHT-GJERMANISHT-FRENGJISHT-SPANJISHT
PERGATITJE TOEFL-IELTS-TOEIC-APTIS-DAF-DALF-CELI
STUDIME JASHTE VENDIT DHE SUMMER COURSES-APLIKIM PER VISA
STUDIME ONLINE PER MBA
CERTIFIKIM ONLINE DBA
PUNESIM AUPAIR NE GJERMANI

Adresa: Rruga Xhanfize Keko, ish Profarma, prane Conad, Tiranë, Albania

f   Insta                                                                        Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

8:00-20:00

Informacion shtesë: