Sky Tour Albania

Rr. Mine Peza, Tirana, Albania
+35569 328 0520

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi Turistike

Sky Tour Albania është një nga agjencitë e udhëtimit pioniere në Shqipëri. Ne kemi punuar me njerëz që ishin të etur të dinin më shumë për Shqipërinë dhe e kanë lënë vendin tonë që dëshiron të kthehet përsëri. Me të vërtetë kemi një fluks njerëzish që vijnë në Shqipëri nga kufijtë e ndryshëm me Malin e Zi, Maqedoninë dhe Greqinë dhe shumë grupe evropiane që hyjnë në Shqipëri nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Ne po punojmë fort për të rritur numrin e turistëve që vijnë në vendin tonë dhe për ta bërë Shqipërinë një eksperiencë të paharrueshme për ta.

Ajo që ne jemi të lumtur është fakti se interesi për vendin tonë po rritet me kalimin e kohës. Kjo na bën optimist se do të jemi për një kohë të gjatë një nga kompanitë e para në tregun shqiptar.
Ne jemi duke punuar me shumë kompani nga e gjithë bota. Unë nuk po përmend emrat e tyre, por nëse kjo është e rëndësishme për ju unë mund t’i dërgoj tek ju në e-mailin e ardhshëm.

Adresa: Rr. Mine Peza, Tirana, Albania

Web   f   Insta                                                                        Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

09:00 - 09:00

Informacion shtesë: