UNIKA TRAVEL & TOURS

Tirane, Rruga e Kavajes, perballe spitalit Gjerman
00355 69 945 4404

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi Turistike

Unika Travel është një nga agjensitë kryesore në Shqiperi, duke ofruar shërbime gjithëpërfshirëse për grupe dhe individë.

E vendosur në Tiranë, zyra jone eshte e hapur nga ora 8:30 deri në 20:30 të darkes 6 ditë në javë; të dielën jemi hapur nga ora 09:00 deri në 14:00 dhe nga ora 16:00 deri ne 20:30. Ju mund t’i telefononi lirisht agjentët tanë për kërkesa urgjente ose emergjenca.

Departamenti jone i specializuar i integruar teresisht ne politikat e zhvillimit te turizmit , ne bashkepunim te ngushte me hotele te kategorise se larte te sherbimit , guida profesionale te licensuara , marrdhenie serioze me kompani te transportit rrugor, ajror dhe detar. Unika Travel ka arritur te siguroje klienteve te saj paketa te standarteve me te larta ne treg.. Rezervimi prane Unika Travel eshte nje kontrate me vlere morale dhe profesionale te patjetersueshme dhe gjithmone ne favor te asaj qe vleresohet me e mira per klientin.

Promovimi i destinacioneve te reja per grupet, duke ngritur profilin e grupeve te turizmit ngelet per ne Unika Travel nje detyre me interes te dyanshem ne mardheniet me klientet e saj . Ne realizojme paketa ne cdo pike te globit , nga destinacionet me te kerkuara deri ne me ekzotiket, duke vleresuar saktesine e detajeve dhe siguruar komoditet ne cdo moment te udhetimit nga nisja deri ne kthim.

Unika Travel eshte nje burim ofertash interesante per cdo kategori klienti dhe produkti. Eshte nje kombinim i deshires dhe mundesise per te krijuar kliente te kenaqur. Unika Travel analizon dhe punon per te ruajtur standartin e sherbimit. Ne jemi ne kontakt te vazhdueshem me ate qe mendojne klientet tane jo vetem para por edhe pas udhetimit. Ne mirepresim ne cdo moment sygjerimet. Ato na ndihmojne te jemi ato qe duhet te jemi sot dhe ne vazhdim.

Adresa: Tirane, Rruga e Kavajes, perballe spitalit Gjerman

Web   f   Insta                                                                        Rezervo

Share
 • 8
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  8
  Shares

Orari:

09:00 -21:00

Informacion shtesë:

Kategoria: