Osumi Kanion

Ismail Qemali, Tirana, Albania
+355  69 208 0131

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi Turistike

Osumi Kanion një agjensi turistike me shërbim 360 gradë, ofron shërbimin e transportit turistik me fokusin kryesor vendet më atraktive brenda dhe jashtë vendit që vizitorët (Turistët) preferojnë.

Gjithashtu ofrojnë edhe disponibilitetin e transfertave nga hoteli në vendet ku deshirojnë Turistët.
Autobusët që disponon agjensia jonë shquhen për cilesinë, komoditetin, rehatinë me standarte bashkëkohore si në vendet e Bashkimit Europian të cilat i zotëron Agjensia Osumi Kanion.

Eshtë një shërbim që ofrohet në të gjithë territorin brenda Shqiperisë, por edhe në të gjithë vendet e komunitetit europian.
Përvec se këtyre që përmendëm më sipër me vetë fjalën 360 gradë, duke qenë se mbajmë mjetet e mira të transportit ne ofrojmë edhe makina me qera të llojit furgona, minibusa dhe vetura.
Agjensia meret edhe me spedicione për transport mallrash.
Si dhe me rezervime biletash (avion, traget, guida turistike).
Për më tepër keni kanalet tona të komunikimit dhe jemi afër jush.
Na kontaktoni!

Adresa: Ismail Qemali, Tirana, Albania

f                                                       Rezervo

Orari:

00:00 - 00:00

Informacion shtesë:

Alex Travel Agency

Adress:Square Avni Rustemi,Pazari ri
+35569 357 4929

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi Turistike

Alex Travel Agency:  Qender e formimit profesional ,e licensuar nga :
Ministria e Financave dhe Ekonomise Drejtoria e Politikave te Punesimit dhe Aftesimit Profesional

Jeni ne kohe per te marre njohuri ne fushen e bukur te turizmit.
Nje sektor qe te jep mundesi pa fund punesimi. Travel Agent Training center.
Prane qendres sone po trajnohen me profesionalizem agjentet me te mire.

Sigurojme vertetesine e asaj c’ka ofrojme me imazhe reale te paketave dhe cmimeve konkuruese.
Sherbimet, Bileta avioni, Bileta trageti, Bileta autobusi, Paketa turistike, Siguracione shendeti ne udhetim, Siguracione makine, makina me qera etj..

Email: travelagenttrainingcenter@gmail.com
Adresa:Sheshi Avni Rustemi,Pazari ri

Web f                                                                       Rezervo

Orari:

08:00- 20:00

Informacion shtesë:

Kategoria:

Sky Tour Albania

Rr. Mine Peza, Tirana, Albania
+35569 328 0520

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi Turistike

Sky Tour Albania është një nga agjencitë e udhëtimit pioniere në Shqipëri. Ne kemi punuar me njerëz që ishin të etur të dinin më shumë për Shqipërinë dhe e kanë lënë vendin tonë që dëshiron të kthehet përsëri. Me të vërtetë kemi një fluks njerëzish që vijnë në Shqipëri nga kufijtë e ndryshëm me Malin e Zi, Maqedoninë dhe Greqinë dhe shumë grupe evropiane që hyjnë në Shqipëri nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Ne po punojmë fort për të rritur numrin e turistëve që vijnë në vendin tonë dhe për ta bërë Shqipërinë një eksperiencë të paharrueshme për ta.

Ajo që ne jemi të lumtur është fakti se interesi për vendin tonë po rritet me kalimin e kohës. Kjo na bën optimist se do të jemi për një kohë të gjatë një nga kompanitë e para në tregun shqiptar.
Ne jemi duke punuar me shumë kompani nga e gjithë bota. Unë nuk po përmend emrat e tyre, por nëse kjo është e rëndësishme për ju unë mund t’i dërgoj tek ju në e-mailin e ardhshëm.

Adresa: Rr. Mine Peza, Tirana, Albania

Web   f   Insta                                                                        Rezervo

Orari:

09:00 - 09:00

Informacion shtesë:

World Mind Company

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania
tel:+355 67 53 33 532

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Konsulencë Ligjore


KUSH JEMI NE

World Mind që në fillimet e veta meret vetëm me zhvillime të faqeve të internetit, APP smartphone dhe ndërtime programesh (Website & Design) me porosi ( të personalizuara) në fushat e turizmit, kujdesit shëndetësor, medias dhe argëtimit, arsimit, prodhimit, shitjes online, sipas stilit të biznesit dhe shërbimit që ofrojnë. Duke I shërbyer klientëve, ne kemi fituar mirëbesim te madh si një ofrues shërbimi.

ZHVILLIM WEB

World Mind përdor teknologjinë e programimeve si: HTML, PHP, CSS, JAVASCRIPT, AJAX, JQUERY, WORDPRESS, JOOMLA, MYSQL, SEO etj.

Responsive Website Development

» Mobile Development

» Content Management System

» Sitecore Development

» Magento Development

» Drupal Development

» WebModulite Development

» WordPress Development

» Joomla Development

 

ZHVILLIM MOBILE & DESIGN

World Mind ndërton edhe aplikacione mobile si Android dhe IOS gjithashtu edhe per web-design (Photoshop, Ilustrator, After Effects etc) si krijim Logo, Banner, Kataloge etj.

Website Design

» Ecommerce Design

» Mobile Design

» Logo Design & Branding

 

Mirëmbajtje të rrjeteve sociale

Rrjetet sociale janë kanalet e çdo biznesi dhe ato kanë nevojë të jenë sa më dinamike që ti shërbejnë biznesit. World Mind mirëmban rrjetet sociale: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter etj.

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Orari:

08:00-19:00

Informacion shtesë:

Konsulence Ligjore – Avokati

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania
tel:+355 67 53 33 532

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Konsulencë Ligjore

Përfaqësimi, mbrojtja apo çdo lloj konsulence ligjore ofrohet gjithashtu edhe në gjuhën Angleze dhe Italiane .


Përfaqësimin ligjor dhe avokati.
Hartimin e dokumentacionit ligjor të të gjitha fushave të lejuara për ushtrimin e profesionit të avokatit.


Përgatitja e kërkesë padive ose kërkesave gjatë proçedimit penal, si dhe e kërkesave ankimore, rekurseve kundër vendimeve gjyqësore, atyre të organit të Prokurorisë, Arbitrazhit ose të organeve të administratës publike si dhe çdo organizmi në të cilin aderon Republika e Shqipërisë.
Përgatitja e ankesave dhe kërkesave të personave fizik ose juridik.


Përpilimi i akteve që i nënshtrohen veprimeve noteriale.


Hartimin e dokumentacionit ligjor të të gjitha fushave të lejuara për ushtrimin e profesionit të avokatit.


Përpilimi i akteve që i nënshtrohen veprimeve noteriale.
Prania si mbrojtës në kohën e shoqërimit, ndalimit, arrestimit, gjatë proçesit të hetimit, shqyrtimit gjyqësor të personave në çështjet penale.


Përfaqësimi i personave fizik ose juridik në çështjet civile dhe administrative, në Gjykatë, në Arbitrazh dhe në organe të tjera të administratës publike.


Veprime të tjera ndihmëse juridike që parashikohen në ligj.
Ezaurimin e proçedurës ligjore për heqjen e Dekretit të Dëbimit (Ekspulsit) nga sistemi Shengen.

Ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje penale, çështje pronash, çështje borxhe, çështje ndarje familjesh, çështje dhunë në familje dhe shkelje të ligjit të sigurimeve sociale apo të trafikut rrugor.

– Ceshtje Civile dhe Ceshtje Penale
– Ceshtje Kontratash, pronash te paluajteshme, punësim, familjare, etj
– Ceshtje Tregtare, per Biznese, Firma Private në konflikte gjyqësore,
– Konsulence per shoqeri tregtare te huaja qe ushtrojne aktivitet ne Shqiperi (QKB, QKL Licenca, Leje pune,leje qendrimi) .

– Mbrojtje per persona në procedurën penale

Per çdo informacion mos hezitoni te na kontaktoni ne numrat e meposhtem ose permes email.

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania

Rezervo

Orari:

08"-19:00

Informacion shtesë:

Studio Ligjore Haxhi & Hajdari

Bulevardi "Gjergj Fishta", kulla 1, kati 1 (prane ish-Ekzpozita Shqiperia Sot), Tirane, Albania
0693590257

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Studio Ligjore

Sherbime perfaqesimi ne gjykatat e shkalles se pare edhe te dyte per ceshtjet: Civile, Penale, Administrative.
Themelimin e Shoqerive Tregtare.
Ndjekja e te gjitha procedurave per hapje shoqerish ne vendet e Bashkimit Europian edhe ne Ballkan.
Ndjekja e te gjitha procedurave per hapje Licensash etj.
Ndjekje te gjitha procedurave ligjore per marrje Leje Qendrimi & Leje Pune per te huajt.
Ndjekja e te gjitha procedurave per regjistrimin e markave edhe patentave.
Trajnime praktike ne fushen e drejtesise.
Pergatitje dokumentacioni per tendera shqip edhe ne anglisht.
Sherbime Ndermjetesimi.

Adresa: Bulevardi “Gjergj Fishta”, kulla 1, kati 1 (prane ish-Ekzpozita Shqiperia Sot), Tirane, Albania

Insta

Informacion shtesë:

Kategoria:

Relax Trans

Bulevardi "Zhan Dark", pallati 1, hyrja 1, kati 1, prane ATSH, Tirane, Albania
0682035851

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi Turistike

Ne jemi një angjensi me një staf me experiencë 12 vjeçare në fushën e turizmit dhe guidave profesionale në Shqipëri dhe jashtë saj. Jemi të integruar plotësisht në politikat e zhvillimit te udhëtimeve , në bashkëpunim të ngushtë me të gjitha institucionet arsimore në vend, me hotelet dhe restorantet në të gjithë Shqipërinë dhe në çdo destinacion në Europe. Ofrojmë guida profesionale të licensuara , marrdhenie serioze me kompani të transportit rrugor.
Relax Trans është një burim ofertash ideale si në destinacionet e përzgjedhura por edhe në çmimin e tyre, për çdo kategori, është një kombinim i dëshirës dhe mundësisë për të krijuar klientë të kënaqur. Relax Trans analizon dhe punon për të ruajtur standartin e shërbimit. Ne mirëpresim në çdo moment sygjerimet tuaja, ato na ndihmojnë të jemi më afër kërkesave dhe dëshirave tuaja.
*** Udhëtime me autobusa dhe mjete të tjera të rehatshme dhe të sigurta.
*** Rezervim në çdo hotel të botës.
*** Transporte komode brenda dhe jashtë vendit
*** Siguracione.
Ju faleminderit.

Adresa: BULEVARDI ZHAN D’ARK, APARTAMENTI 1, KATI 1

Tirana, Albania

f                                                                        Rezervo

Orari:

E Hene - E Premte 8:00 - 18:00
E Shtune 8:00 - 13:00

Informacion shtesë:

Kategoria:

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi Turistike

Agjensi udhetimi, ofrojm:

-bileta avioni
-bileta trageti
-bileta autobuzi
-paketa turistike

Adresa: Hoxha Tahsim (100m siper optika Roma), Tirana, Albania

f   Insta                                                                        Rezervo

Informacion shtesë:

Kategoria:

Destiny Travel & Tours

Rruga Muhamet Gjollesha, pallati 67, hyrje 7, kati I
0698188800

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi Turistike

Agjensia jone ju ofron gjithcka qe ju nevojitet per te kaluar pushime te paharrueshme. Gjendemi prane jush me nje staf te kualifikuar per t’iu siguruar nje sherbim perfekt.
Sigurojme vertetesine e asaj c’ka ofrojme me imazhe reale te paketave dhe cmimeve konkuruese.

Sherbimet: Bileta avioni, Bileta trageti, Bileta autobusi, Paketa turistike, Siguracione shendeti ne udhetim, Siguracione makine etj..
Konsulence te sigurte brenda dhe jashte vendit duke jua bere pushimet te paharrueshme dhe te lehta.

Adresa: Rruga Muhamet Gjollesha, pallati 67, hyrje 7, kati I

f Insta                                                                        Rezervo

Informacion shtesë:

Kategoria:

UNIKA TRAVEL & TOURS

Tirane, Rruga e Kavajes, perballe spitalit Gjerman
00355 69 945 4404

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi Turistike

Unika Travel është një nga agjensitë kryesore në Shqiperi, duke ofruar shërbime gjithëpërfshirëse për grupe dhe individë.

E vendosur në Tiranë, zyra jone eshte e hapur nga ora 8:30 deri në 20:30 të darkes 6 ditë në javë; të dielën jemi hapur nga ora 09:00 deri në 14:00 dhe nga ora 16:00 deri ne 20:30. Ju mund t’i telefononi lirisht agjentët tanë për kërkesa urgjente ose emergjenca.

Departamenti jone i specializuar i integruar teresisht ne politikat e zhvillimit te turizmit , ne bashkepunim te ngushte me hotele te kategorise se larte te sherbimit , guida profesionale te licensuara , marrdhenie serioze me kompani te transportit rrugor, ajror dhe detar. Unika Travel ka arritur te siguroje klienteve te saj paketa te standarteve me te larta ne treg.. Rezervimi prane Unika Travel eshte nje kontrate me vlere morale dhe profesionale te patjetersueshme dhe gjithmone ne favor te asaj qe vleresohet me e mira per klientin.

Promovimi i destinacioneve te reja per grupet, duke ngritur profilin e grupeve te turizmit ngelet per ne Unika Travel nje detyre me interes te dyanshem ne mardheniet me klientet e saj . Ne realizojme paketa ne cdo pike te globit , nga destinacionet me te kerkuara deri ne me ekzotiket, duke vleresuar saktesine e detajeve dhe siguruar komoditet ne cdo moment te udhetimit nga nisja deri ne kthim.

Unika Travel eshte nje burim ofertash interesante per cdo kategori klienti dhe produkti. Eshte nje kombinim i deshires dhe mundesise per te krijuar kliente te kenaqur. Unika Travel analizon dhe punon per te ruajtur standartin e sherbimit. Ne jemi ne kontakt te vazhdueshem me ate qe mendojne klientet tane jo vetem para por edhe pas udhetimit. Ne mirepresim ne cdo moment sygjerimet. Ato na ndihmojne te jemi ato qe duhet te jemi sot dhe ne vazhdim.

Adresa: Tirane, Rruga e Kavajes, perballe spitalit Gjerman

Web   f   Insta                                                                        Rezervo

Orari:

09:00 -21:00

Informacion shtesë:

Kategoria: