Osumi Kanion

Ismail Qemali, Tirana, Albania
+355  69 208 0131

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi Turistike

Osumi Kanion një agjensi turistike me shërbim 360 gradë, ofron shërbimin e transportit turistik me fokusin kryesor vendet më atraktive brenda dhe jashtë vendit që vizitorët (Turistët) preferojnë.

Gjithashtu ofrojnë edhe disponibilitetin e transfertave nga hoteli në vendet ku deshirojnë Turistët.
Autobusët që disponon agjensia jonë shquhen për cilesinë, komoditetin, rehatinë me standarte bashkëkohore si në vendet e Bashkimit Europian të cilat i zotëron Agjensia Osumi Kanion.

Eshtë një shërbim që ofrohet në të gjithë territorin brenda Shqiperisë, por edhe në të gjithë vendet e komunitetit europian.
Përvec se këtyre që përmendëm më sipër me vetë fjalën 360 gradë, duke qenë se mbajmë mjetet e mira të transportit ne ofrojmë edhe makina me qera të llojit furgona, minibusa dhe vetura.
Agjensia meret edhe me spedicione për transport mallrash.
Si dhe me rezervime biletash (avion, traget, guida turistike).
Për më tepër keni kanalet tona të komunikimit dhe jemi afër jush.
Na kontaktoni!

Adresa: Ismail Qemali, Tirana, Albania

f                                                       Rezervo

Orari:

00:00 - 00:00

Informacion shtesë:

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR LAPRAK

Rr: Abdi Toptani, Torre Drin Nr 36,
tel: +355 4 2262429;

Përshkrimi:

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR    LAPRAK

FREKUENCAT

nëntor – mars

prill- tetor

ditë pushimi dhe festa

ora

frekuenca

ora

frekuenca

ora

frekuenca

5.30 –   6.00 Çdo 10 min 5.00 –   6.00 Çdo   8 min 5.00/5.30 – 6.00 Çdo 10 min
6.00 –   7.00 Çdo   6 min 6.00 –   7.00 Çdo   6 min 6.00 –   7.00 Çdo   8 min
7.00 –   8.30 Çdo   4 min 7.00 –   8.30 Çdo   4 min 7.00 –   8.00 Çdo   5 min
8.30 – 15.30 Çdo   6 min 8.30 – 15.30 Çdo   5 min 8.00 –   9.00 Çdo   8 min
15.30 – 16.30 Çdo   4 min 15.30 – 16.30 Çdo   4 min 9.00 – 13.00 Çdo   6 min
16.30 – 20.00 Çdo   5 min 16.30 – 17.00 Çdo   5 min 13.00 – 15.30 Çdo   8 min
20.00 – 22.00 Çdo   6 min 17.00 – 19.00 Çdo   6 min 15.30 – 19.00 Çdo   6 min
22.00 – 24.00 Çdo 10 min 19.00 – 20.00 Çdo   5 min 19.00 – 20.00 Çdo   5 min
20.00 – 22.00 Çdo   6 min 20.00 – 22.00 Çdo   6 min
22.00 – 24.00 Çdo 10 min 22.00 – 24.00 Çdo 10 min
Linja Laprake

Rr: Abdi Toptani, Torre Drin  Nr 36,

Web                                                                   Booking

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,

Go Taxi

Rr. "Sami Frashëri " , Nr .12 Tirana, Albania
00355 800 0100

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Taksi

‘Go Taxi Albania’ ju mund të rezervoni një taksi në vetëm disa sekonda. 
GO Taxi Albania eshte shoqeria me e re e taksive ne Shqiperi dhe operon ne te gjitha trojet Shqipetare ku qendra ndodhet ne Tirane. Profesionalizmi dhe eksperienca e shofereve tane ofron sherbim te menjehershem, eficent dhe te sigurte per udhetaret. Jemi shoqeria e pare e taksive ne vend e cila perdor teknologjine me te avancuar te dispecerise me GPS.

GO Taxi Albania e pranishme ne tregun Shqiptare me 20 makina Skoda Oktaviate 2016. Makina me nje siguri shume te larte ne drejtim, gjithashtu dhe me nje hapsire te bollshme per klientet dhe per bagazhet e tyre. Bagazhi ze nje hapsire prej 590 litrash. Gjithashtu kemi menduar dhe per mos ndotjen e ambientit ku po rritet e ardhmja jone. Makinat qe ne kemi perzgjedhur jane te gjitha te linjes Green Line, ku sasia e emetuar e CO2 eshte 90 g/km, nje sasi shume e vogel ne krahasim me makinat e zgjedhura nga operatoret e tjere. Te gjitha makinat tona jane te pajisura me opsionet maksimale per ta bere udhetimin sa me te rehatshem.
Gjithashtu kemi menduar edhe per udhetaret qe kane shije te vecanta te muzikes duke integruar dhe fishen AUX ku cdo person mund te zgjedhi nga smartphone i tij muziken qe pelqen me shume ne menyre qe udhetimi i tij te jete sa me i rehatshem.Ne perpiqemi te mundesojme sherbim ekselente dhe te tejkalojme pritshmerite e hoteleve, spitaleve, institucioneve dhe klienteve te cilet besojne tek ne. E kuptojme me se miri biznesin e taksive dhe e dime si te ofrojme kualitetin maksimal te sherbimint.

Adresa: Godina Agimi, Hyrja 4, Tirana, Albania

f                                           Booking

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,

Speed Taxi

Rruga Ibrahim Rugova, Tirana, Albania
+355 4 222 2555

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Taksi

Të vetëdijshem për përgjegjësinë e këtij shërbimi, SPEED TAXI “Five Stars”  ofron të gjitha kushtet e nevojshme për një udhëtim të sigurt, të garantuar dhe komod deri në destinacion. Automjetet e kompanisë janë të tipit SKODA Superb, prodhim i vitit 2016, dhe të pajisura me të gjitha aksesorët e nevojshem për të ofruar cilësi dhe siguri gjatë udhëtimit.

Kompania kryen kontrolle të përditshme të automjeteve në pikën e servisit për tu siguruar mbi gjendjen e automjetit përpara çdo lëvizjeje. Kompania kujdeset që drejtuesi i automjetit të jetë i pajisur me mjetin e identifikimit, uniformën, të jetë në gjendjen e duhur shëndetësore dhe i aftë për të drejtuar automjetin me përgjegjësi maksimale duke zbatuar 100 % rregullat e qarkullimit rrugor.

Nëpërmjet sistemit GPS automjeti monitorohet në kohë reale mbi lëvizjen, vendodhjen, parametrat e shpejtësisë së drejtimit të automjetit si dhe historikun e lëvizjes së tij duke shoqëruar hap pas hapi udhëtimin tuaj, kolegut apo të afërmit tuaj.

Web             Rezervo

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,

City Taxi

Rr. "Tish Dahia", Tirana, Albania
00355 4 244 4888

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Taksi

Kompania City Taxi është një kompani shqiptare.
Emri ynë është një mënyrë e thjeshtë për të përshkruar filozofinë tonë.Ne besojmë se një ekip i njerëzve të përkushtuar, mund të sjellë me cilësi,seriozitet dhe profesionalizëm shërbimin taxi,si asnjëherë më parë në Shqipëri .
Motoja jonë është “Kudo dhe Kurdo”, për të ofruar më të mirën.
Ne nuk ofrojmë një udhëtim të zakonshëm,ne zgjedhim mënyrën më të mirë që udhëtim juaj të jetë një kenaqësi.
Udhëtimi me CityTaxi në saj të makinave të tipit Skoda Superb/Rapid prodhime të vitit 2015, të pajisura me gjithë sistemet e nevojshme të sigurisë dhe komfortit, kthehet në një shëtitje relaksuese për pasagjerët.
Ne mund të vërtetojme cdo fjalë tonën, kemi dëshmitar secilin prej jush që ka udhëtuar të paktën njëherë me CityTaxi.
Adresa: Rruga Tish Daia, Tirana, Albania

Web   f                                                               Rezervo

 

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,