Lunxhëria

Rruga Kongresi i Manastirit, Pallati 490/20, Apartamenti 6, Tirana, Albania
0697637066/0693590672

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrika

Trahana Lunxhëria është punishtja e prodhimit të trahanasë artizanale Lunxhëria.Produktet e tjera që përpunohen aty janë:mielli i orizit,sheqeri pluhur dhe niseshteja.Risi në punishte është prodhimi dhe tregëtimi i rosnicave artizanale.Biznesi i prodhimit të trahanasë i ka fillesat e tij rreth viteve 1995-1996.Suksesi i jetgjatësisë në treg është cilësia e garantuar në vazhdueshmëri.

Adresa: Rruga Kongresi i Manastirit, Pallati 490/20, Apartamenti 6, Tirana, Albania

Web   f                                                                        Rezervo

Orari:

07:00 - 16:00

Informacion shtesë:

ALB-ERALDO sh.p.k

RR "7 MARSI " Pran mbikalimit "MEGA OUTLET" Tirane ALBANIA
0692092566, 0696066091

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrika

ALB-ERALDO SHPK , OPERON PREJ ME shume se 10 vjetesh ne tregun e perpunimit , tregetimit dhe montimin e lendes se drurit.

E gjithe lenda e pare importohet nga AUSTRIA, SUEDIA, SLLOVENIA, GREQIA , AFRIKA DHE BOSNJA

Te gjitha llojet e produkteve te drurit si traret lamelare, binaret suedez, dururet e profilit , , boje ,dhe akesore i gjeni tek ne dhe te gjitha te certifikuara.

Tek ne ju gjeni lenden e duhur dhe brigaden e duhur per te ndertuar nje verande , nje cati te padukshme , ose te dukshme , nje shtepi druri dhe lokal druri , etj

ALB-ERALDO ka dy filalet e veta qe operon ne Tirane.

Adersa:RR “7 MARSI ” Prane mbikalimit “MEGA OUTLET” Tirane ALBANIA

Web   f   Insta                                                                        Rezervo

Orari:

07:00 - 17:00

Informacion shtesë:

Cotex Textile SHPK

Rruga ura e Limufit, lagja Gjokaj, Kashar
00355 69 28 50 291

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrika

Kompania Tekstile Ndërkombëtare Turke me 3 degë në Shqipëri “Tiranë, Gjirokastër, Fier” ushtron aktivitetin në fushën e rrobaqepsisë për brende të ndryshme Gjermane, Angleze, Amerikane. Cotex Textile është gjithmonë në gjetje dhe në kërkim te një stafi të kualifikuar si dhe personave që dëshirojnë të përfitojnë profesion të ri. Ofrojmë kushte të mira pune. Abmient të rehatshëm dhe paga konkuruese në treg.

Adresa: Rruga ura e Limufit, lagja Gjokaj, Kashar

f Insta                                                                        Rezervo

Informacion shtesë:

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrika

Eshte nje nga fabrikat me cilesore ne Shqiperi ku produkti kryesor eshte polesteroli , ajo prdhohet me dimisone dhe me forma te ndryshme , per izolime , fasada dekorime e shume lloje te dnryshme

 

Adresa: Fabrika 1′ e Polisterolit Izoterm, Tiranë – Durrës km4, Zyrat Qëndrore (Head office)

Web                                                               Booking

Informacion shtesë:

Kategoria:

Fabrika e Vajit te Ullirit Xhezo & Besnik Lami

Peze Helmes, Tirane Albania, Albania
00355 68 408 7680

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrika

Fabrika e Vajit te Ullirit Xhezo & Besnik Lami , prodhon nje vaj cilesore 100% te ullirit teknologjia e saj qe ka standartet me te mira europiane e ben te tille presimin e frutit te ullirite qe te dale nje vaj i mire , mjafton te lexoni ne etiketat dhe te provoni vajin e fabrikes tone dhe do shihni me te vertet cilesi.

Ne fabriken tone prodhohet vetem vaj extra i virgjer.

 

Adresa: Peze Helmes, Tirana, Albania 1027

 

 

f                                                          Rezervo

Orari:

Open 7AM-10PM

Informacion shtesë:

Kategoria:

Fabrika e Miellit ATLAS

Rruga Nacionale Tirane - Durres Km 6 (Yrshek) Tirane
048 301 147

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrika

Çka është: miell i bardhë i bluar nga gruri i përzgjedhur, me nivelin e proteinës nga 9 deri 11 përqind i prodhuar me kujdes të veçanët në mënyrë që të ekstraktohet një pjesë e caktuar nga kokra e grurit.

Kur të përdoret: i njohur si miell i bardhë, ky lloj mielli mund të përdoret për të gjitha nevojat e gatimit. Në veçanti, është ideal për ëmbëlsira, pallaqinka, kifle, pite, flija, krofne e deri te bukë të shpejta. Krejt çka duhet të bëni është ta përdorni dhe ai e bën punën për juve.

 

f                                                                  Booking

Orari:

Open 9AM-5PM

Informacion shtesë: