Hotel Akropoli

Rruga Ali Bakiu, prane ish-Doganes Tirane
0682034202, 042410414

Përshkrimi:

Our Channels:

   

Category: Hotel

Për ne, klientët janë më të rëndësishmit dhe puna jonë matet me kënaqësinë tuaj. Pushimi dhe qetësia do të gjenden në kopshtin tonë, që ju ofron një pamje jeshile relaksuese. Nuk ka mungesë të shërbimeve të ofruara nga bar dhe restorant, me menunë e tyre të përditshme, e cila është ndërtuar sipas shijes tuaj.

Hoteli ynë ofron, ndër të tjera, hapësirën e parkimit, e cila është në dispozicion të klientit dhe pa dyshim, ato më të rëndësishme, rehati dhe relaksim që krijoni dhomat e gjumit, të cilat janë bërë nga dhoma të ndryshme, me kushte optimale dhe me çmime konkuruese.

Adresa: Rruga Ali Bakiu, prane ish-Doganes, Tirane

Web   f   Insta                                                        Booking

Informacion shtesë:

Kategoria: