QENDRA E ARDHMJA JONE

Rruga Xhanfize Keko, ish Profarma, prane Conad, Tiranë, Albania
069 478 8980

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Qender Kursesh

Te arrish synimet eshte qellimi kryesor i cdo individi.Ne jemi ketu per t’ju ndihmuar pikerisht per te arritur synimet . Studiojme nje gjuhe te huaj per komunikim,per mbrojtjen e provimeve nderkombetare ,per studime jashte Shqiperise ,Summer course ,bashkim familje etj.
Te mesuarit nuk ka moshe ,mjaft te keni deshire e te studioni fort ,te keni vullnet .
Mos nguroni te beheni pjese e jona ,mbi 20.000 studente na kane besuar qe nga viti 2005
Jepini vetes nje mundesi
GJUHE E HUAJ -STUDIME ONLINE MBA – STUDIM JASHTE SHQIPERISE-APLIKIM-IELTS-TOEFL-APTIS-CAE -FCE-DAF-DELF-CELI
KURSE GJUHESH
ANGLISHT -ITALISHT-GJERMANISHT-FRENGJISHT-SPANJISHT
PERGATITJE TOEFL-IELTS-TOEIC-APTIS-DAF-DALF-CELI
STUDIME JASHTE VENDIT DHE SUMMER COURSES-APLIKIM PER VISA
STUDIME ONLINE PER MBA
CERTIFIKIM ONLINE DBA
PUNESIM AUPAIR NE GJERMANI

Adresa: Rruga Xhanfize Keko, ish Profarma, prane Conad, Tiranë, Albania

f   Insta                                                                        Rezervo

Orari:

8:00-20:00

Informacion shtesë:

Barber Shop Xhevi

Tirane, Kashar, Lagje 'Astir', rruga 'Aleksandri i Madh' pallati 'Fildish'
069 75 09 444

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan Berber

Në një sallon ku jan berber profisioniste , Shërbimet që ofrojmë:

Një prerje precize që përfshin:
-Boje 
-Prerje
-Krehje
-Stilime  
larje me shampon gjallëruese
,
stil profesional, peshqir të nxehtë, dhe një fund për rroje, trajtime te tjera per fytyren:

-Sherbime Estetike
-Masazhe Maske  Fytyre, etj.. 11 Vjet eksperience ,na ka bërë ti njohim mirë të gjitha trajnimet.
Adresa: Tirane, Kashar, Lagje ‘Astir’, rruga ‘Aleksandri i Madh’ pallati ‘Fildish’

Insta                                                                        Rezervo

Informacion shtesë:

Qendra e Kurseve MERIDIAN

Rruga Frederik Shiroka, Tirana, Albania
00355 4 223 5391

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Qender Kursesh

Per t’u ardhur ne ndihme nxenesve maturante ne perballimin e provimeve te matures shteterore,ne organizojme kurse per te gjitha lendet e saj. Mesues me pervoje do te lehtesojne stresin e nxenesve.

Ata qe deshirojne te studiojne ne universitetet amerikane apo ne universitete te tjera ku mesimi zhvillohet ne gjuhen angleze,gjejne te ne kurse te TOEFL-it si edhe te SAT-it.

Po ashtu, ata qe deshirojne te studiojne ne Turqi ,mund te ndjekin prane qendres “MERIDIAN” kurse te YOS-it.Mesimi ne kete kurs zhvillohet ne tri gjuhe:anglisht,turqisht dhe shqip(kjo ne varesi te preferencave te kursantit).

Ne qender organizohen edhe kurse per mesimin ne disa nivele te kompjuterit.
Sic e shihni bota jone eshte shume e madhe. Ejani ta zbuloni ate.

 

Adresa: Rr “Frederik Shiroka”, Nd. 7, H.2, Nj. Bash.7, K.P. 1023, Tirana / Albania

 

Web   f                                                                          Rezervo

Orari:

Open 8AM-8PM

Informacion shtesë:

Lincoln Center

Rruga Qemal Stafa Nr. 184, Tiranë, Albania
00355 4 223 0880

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Qendra Kursesh

Ne ekzistojmë për të zhvilluar udhëheqës përmes arsimit të shkëlqyer për mirëqenien e popullit shqiptar.Vizioni i Qendrës Lincoln në Shqipëri është t’i shohë shqiptarët të rriten në aftësitë për të udhëhequr në vend dhe në botë.Vlera jonë e udhëhequr drejt shërbimit i pajis studentët tanë me programet mësimore më të mira, edukatorët më të mirë dhe me një mjedis akademik global, për t’i mbështetur ata në arritjet e tyre personale dhe profesionale në fushën e gjuhës dhe të biznesit.

Që nga viti 1997, Lincoln Centers of Albania ka qenë një organizatë udhëheqëse e trajnimit me 2 kampuset në zemër të Tiranës. Ne përqëndrohemi në dhënien e trajnimeve profesionale dhe gjuhëve mësimore, sidomos anglishtes, njerëzve të të gjitha moshave. Pasioni ynë është të shohim njerëzit të kenë sukses.

 

Web   f   Insta                                                                        Rezervo

Informacion shtesë: