Klinika Dentare, Mjekesore & Farmaci

Rruga Ali Shefqeti, Tirana, Albania
Hours: Open today 09:00 - 19:00
+355 +355  69 375 5065

Kanalet Tona:     Kategoria: Klinike Dentare Dëshironi dhëmbë të fortë dhe të bardhë? ZgjidhniRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Adresa:Rruga Bedri Karapici Kompleksi Golden Park ,Tirane
Hours: Open today 09:20 dhe Shtune 09:14
+355 +355694700494

Kanalet tona:     Kategoria: Klinike Dentare Nje pershkrim rreth biznesit Join Dent: Prej disa viteshRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Tirane

Kanalet tona:     Kategoria: Palester Star Gym ndodhet ne qender te kombinatit.Eshte nje ngaRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Tirane

Kanalet tona:     Kategoria: Klinike Dentare Klinika Dentare “Kissdent” Jemi te sigurt se meRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Tirane

Kanalet tona:     Kategoria: Klinike Mjekësore   T.O.R.C.H Kjo fjale e perbere perfshin ekzaminiminRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rr. "Dritan Hoxha", Tiranë, Albania
Hours: Open today Open 8:30AM-5PM
+355 00355 4 241 4646

Kanalet tona:     Kategoria: Klinika Mjekesore Tani ne kliniken tone do te gjeni sherbiminRead More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
Tirane

Kanalet tona:     Kategoria: Klinika Mjekesore Klinika Mjekesore Nuova eshte nje klinike multidisiplinare eRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •